Atma Instituut

Atma
   Hoofdkantoor Atma Instituut te Amersfoort

Sinds de oprichting in 1989 verzorgt het Atma Instituut diverse opleidingen en trainingen. Alle opleidingen van Atma zijn gericht op de verdieping van inzicht in bewustzijn, competenties en levensdoelen met als doel meer levensgeluk te scheppen.

Atma visie
De Atma visie is gebaseerd op het woord atma. Dit Sanskriet woord betekent je ware ik, je authentieke zelf. Het is de bron van je levenskracht, je gevoelens en je diepste verlangens. In het Atma Instituut leer je steeds meer vanuit jezelf te leven. Daardoor word je sterker en energieker en leer je om steeds meer je geluk uit jezelf te halen.

Door heel Nederland worden trainingen gegeven door afgestudeerde coaches en trainers van het Atma Instituut. Het gaat om een lichaamsgerichte training en de training LifeDesign.

Lichaamsgerichte training
De lichaamsgerichte training gaat uit van de visie dat het lichaam een ingang is naar persoonlijke groei en spirituele transformatie. Wanneer lichaam en geest verbonden zijn, kun je je talenten, gaven, intelligentie en de wijsheid via je lichaam, geest en ziel volledig benutten. Verbinding tussen Mind en Body genereert daarmee geluk en vitaliteit en ondersteunt je om te leven vanuit je hoogste doel. Om het pad te volgen waarvoor jij hier bent.

In de training zal de verbinding en samenwerking tussen lichaam en geest het thema zijn om verder te verdiepen. Er is ruimte voor ieders persoonlijke invalshoek naar dit thema.

Deze training is geschikt voor alle mensen die zich aangesproken voelen als het over bewustzijn en vitaliteit gaat en die beseffen dat de samenwerking tussen lichaam en geest voorwaarde is voor een inspirerend, gezond en blij leven.

LifeDesign training
De LifeDesign training is een training ontwikkeld voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en hun innerlijke kracht willen ontdekken. En die verdere tools willen vinden om van daaruit het eigen leven vorm te geven. Vanuit hun grootste passies en talenten.  Met meer succes en minder stress.

De training is voor een groot deel gebaseerd op de inzichten van de positieve psychologie. Deze tak van wetenschap bestudeert de factoren die het menselijk geluk en succes bevorderen. Een creatieve leefstijl is daarin essentieel. Tijdens de LifeDesign training leer je zo’n leefstijl te ontwikkelen zodat je succesvoller wordt op alle levensgebieden en daarbij minder stress ervaart.

Deze training is geschikt voor mensen die dieper inzicht willen vinden in hun leefstijl en tools willen krijgen om meer levensgeluk en succes te ervaren.

De trainers
Onze trainers zijn afgestudeerd binnen hun vakgebied als LifeCoach of Lichaamsgericht Coach en hebben zich daarnaast geschoold als trainer. Vanwege deze opleidingsachtergrond mogen zij zich Atma Trainer noemen. Dit maakt dat zij niet alleen kennis maar ook ervaring hebben met betrekking tot  de materie die zij aanreiken binnen hun trainingen. Daardoor werken zij vanuit deskundigheid en bezieling.