Coaching Utrecht‘Ik voel al lange tijd stress en spanning’
‘Ik heb het gevoel dat ik alleen nog maar in mijn hoofd leef’
‘Ik heb zo weinig contact met wat ik écht wil’
‘Ik ervaar vaak een gevoel van onveiligheid’
‘Ik wil heel graag dingen veranderen in mijn leven maar ik weet niet hoe’

Zomaar wat dingen die ik geregeld hoor van mensen die ik ontmoet in mijn praktijk. Of sommige mensen kunnen het niet goed verwoorden, maar zitten ‘gewoon’ niet lekker in hun vel. Wat de aard van jouw hulpvraag ook is, ik help je graag om weer op het juiste spoor te komen. Zodat je weer verder kunt met meer ruimte, helderheid en ontspanning in jezelf. Dat je meer inzicht krijgt in je gevoelens, je gedachten en je fysieke beleving. En dat je leert om liefdevoller te kijken naar jezelf. Naar álles wat zich in je aandient, zodat er meer acceptatie komt en daarmee meer ruimte voor je ‘zijn’ en de wijsheid in jezelf.

Aan het begin stellen we samen je hulpvraag en je doel vast en kijken we welke insteek passend is. De basis in de sessies is mijn volledige aandacht en betrokkenheid. Verder is mijn manier van werken gebaseerd op onderstaande werkvormen:

Soms kan één sessie al voldoende zijn. Meestal zullen meerdere sessies nodig zijn met een frequentie van 1x per 2-3 weken. Sessies duren bij voorkeur 90 minuten. Lees hier ervaringen van anderen.

Ik verzorg ook coachtrajecten voor werknemers van organisaties (o.a. Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, Hogeschool Utrecht). En regelmatig krijgen mensen sessies vergoed door hun werkgever in het kader van coaching, re-integratie of vitaliteitsbudget. Informeer hiernaar bij jouw werkgever. Voor ZZP’ers of ondernemers zijn de kosten voor coaching fiscaal aftrekbaar.

Wat mij typeert als coach/begeleider is mijn liefdevolle aandacht, rust en betrokkenheid. Wil je meer weten over mij en mijn manier van werken? We kunnen een (gratis) kennismaking/intake doen. Ook kunnen we direct afspreken voor een eerste sessie, in combinatie met een intake. Dan kun je direct mijn manier van werken ervaren. Bel of mail me gerust, ook als je twijfels hebt. Ik denk graag met je mee.