Coaching Utrecht‘Ik voel al lange tijd stress en spanning’
‘Ik heb het gevoel dat ik alleen nog maar in mijn hoofd leef’
‘Ik heb zo weinig contact met wat ik écht wil’
‘Ik ervaar vaak een gevoel van onveiligheid’
‘Ik wil heel graag dingen veranderen in mijn leven maar ik weet niet hoe’

Wat de aard van jouw hulpvraag ook is, ik help je graag om weer op het juiste spoor te komen. Dat je meer inzicht krijgt in je gevoelens, je gedachten en je fysieke beleving. En dat je leert om met aandacht te zijn bij dat wat zich laat voelen of zien in jou. Want vanuit erkenning en acceptatie kan er ruimte komen voor verandering.

Aan het begin stellen we samen je hulpvraag en je doel vast en kijken we welke insteek passend is. De basis in de sessies is mijn volledige aandacht en betrokkenheid. Verder is mijn manier van werken gebaseerd op onderstaande werkvormen:

Soms kan één sessie al voldoende zijn, maar meestal zullen er meerdere afspraken nodig zijn. Sessies duren 75 tot 90 minuten. Lees hier ervaringen van anderen.

Ik verzorg ook coachtrajecten voor werknemers van organisaties (o.a. Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, Hogeschool Utrecht). En regelmatig krijgen mensen sessies vergoed door hun werkgever in het kader van coaching, re-integratie of vitaliteitsbudget. Informeer hiernaar bij jouw werkgever. Voor ZZP’ers of ondernemers zijn de kosten voor coaching fiscaal aftrekbaar.