Ervaringen coaching en massage UtrechtErvaringen coaching

“Ik keek elke keer weer uit naar onze sessies. Bij de psycholoog was ik vooral aan het praten, bij jou kon ik ook voelen wat het in mijn lichaam deed. En lukte het me steeds beter om met niet-oordelende aandacht bij mijn lichaam zijn, wat als een soort bodem voelde, zeker als ik last had van mijn angsten.” (Eline P., Utrecht, 03-12-2018)

“Heidi is een meester in lichaamsgerichte coaching.” (Harm Eurlings, Utrecht, 11-09-2018)

“Dingen worden me steeds weer zo helder, Heidi, als ik bij jou ben. Je helpt me om weer ruimte te maken in mijn hoofd en lijf. Om alles weer in perspectief te zien. Ik denk dat dit het allerbelangrijkste is voor mij. Naast dat ik je ‘gewoon’ een fijn mens vindt ;).” (Maartje, Vleuten, 29-06-2018)

“Heidi heeft mij geholpen om mijn gevoelens en gedachten minder op te delen in goed en slecht, maar ze te zien voor wat ze zijn. Enkel gevoelens en gedachten. Die, als je er de ruimte aan geeft, ook weer voorbij gaan. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik met meer vriendelijkheid naar mezelf ben gaan kijken.” (Yvonne, Utrecht, 22-03-2018)

“Ik heb nog maar drie sessies gehad maar er is al het nodige veranderd in mij. Ik heb in het verleden al veel coaching en therapie gehad, maar de ingang via het lichaam is nieuw voor mij. Ik voel me in balans, heb een nieuwe kijk op de dingen en heb me nog nooit in mijn leven zo ontspannen gevoeld.” (Denise J., Utrecht, 14-02-2018)

“…. En opeens ging het licht uit. Was de batterij echt leeg. Burn out. Om verder te komen had ik hulp nodig. Juist omdat ik de signalen van mijn lichaam zo lang had genegeerd voelde ik dat psychologische begeleiding alleen te kort zou schieten. De begeleiding die Heidi op haar site aanbiedt sprak me aan: de combinatie van bewustwording, coaching, lichaamswerk en ademtherapie. Minstens zo belangrijk voor mij was het gevoel van vertrouwen dat er direct bij de kennismaking was. De liefdevolle coaching van Heidi heeft mij heel veel gebracht. Ik heb mijn valkuilen en angsten onder ogen leren zien, “vreemde” gedragspatronen ontdekt en manieren gevonden daar beter mee om te gaan. ‘Ademhaling’  bleek voor mij heel belangrijk. Als signaal om rust te nemen als die te hoog of te snel was. Inmiddels ben ik een heel eind verder gekomen. Heidi heeft me daar enorm bij geholpen. Zij luistert en voelt erg goed aan wat er in je omgaat. Ze oordeelt niet maar is heel alert en scherp. Ze is begripvol. Ze stelt de vragen die je helpen angsten te overwinnen en eindelijk de antwoorden te vinden die je altijd al zocht.” (H.K. te Utrecht, 8-11-2017)

“Natuurlijk wil ik even iets voor je schrijven, maar hoe zal ik het verwoorden wat de sessies met me hebben gedaan? Het belangrijkste voor mij is dat ik me gezien voel door jou, en dat ik me helemaal welkom heb gevoeld. Zonder oordeel. En dat is nieuw voor mij. Dank daarvoor.” (Robert, Utrecht, 18-9-2017)

“Een aanrader in Utrecht voor als je met jezelf aan de slag wilt. Ik dacht dat ik ander werk wilde maar het heeft mij juist doen beseffen dat ik op de juiste plek zit nu. Het grote verschil is dat ik nu weet waar mijn talent ligt, en hoe ik dat de ruimte kan geven.” (Elise, 4-7-2017)

“Zo blij dat ik je gevonden heb, in die wir war op internet.. jouw manier van begeleiding past precies bij wat ik nu nodig heb. Belangrijkste inzicht voor mij is dat ik mezelf afgelopen jaren steeds meer ben gaan inhouden, en dat ik mezelf nu weer mag laten zien. Met wat ik wil, hoe ik het wil. Ik kom weer bij een kracht die ik helemaal was kwijtgeraakt.” (Hans, 16-06-2017)

“Ik had het eigenlijk niet verwacht maar na één sessie voel ik me al anders. Vrolijker. En ik krijg het ook terug van vriendinnen, dat ik anders uit mijn ogen kijk. Ik ben er nog niet maar wel op de goede weg.” (Anne, 07-03-2017)

“Na doorverwijzing door mijn psycholoog kwam ik bij Heidi terecht. Een logisch vervolg op alle gesprekken, want mijn hoofd wist alles al wel, maar mijn lichaam had nog wat meer tijd en aandacht nodig. Het heeft me echt weer een stuk verder gebracht.” (Ank, 22-02-2017)

“Ik was op zoek naar ontspannende  massage, toen ik jouw site zag waarop je ook lichaamsgerichte coaching aanbiedt. Het voelt nu goed om ook aandacht te hebben voor mijn leven als geheel, en niet alleen de klachten die ik had. Het heeft mijn blik verruimd en mijn ruimte vergroot (letterlijk en figuurlijk).” (Livia, De Bilt, 20-01-2017)

“Ik ben blij dat ik voor deze vorm van coaching gekozen heb. Niet alleen maar praten, maar ook mijn lijf erbij betrekken. Een nieuwe wereld gaat voor me open’. (Joost, Utrecht, 1-12-2016)

“Hoi Heidi, ik vind het fijn dat ik in deze hectische periode regelmatig bij jou kan komen. Even op adem komen, en met rust en nieuwe inzichten weer naar huis gaan. Dank!” (Marijke, Utrecht, 17-11-2016)

“Ik kom nu tijdelijk elke week bij je, en ben zo blij dat ik het mezelf gun. Ik kijk er echt naar uit: de gesprekken, het steeds weer bewuster worden, steeds meer mijn kracht voelen. En ook de massages spelen daar een grote rol in. Het voelen en kunnen loslaten. Mijn hoofd wil vaak wat sneller dan mijn lijf ;).” (Tirza, Utrecht, 20-09-2016)

“Na elke sessie bij Heidi kreeg ik weer nieuwe inzichten of handvatten waar ik verder mee kon. Stap voor stap kwam ik daarmee weer dichter bij mezelf, en voelde ik me steeds weer wat beter. Het voelt nu als dat ik weer meer basis heb om verder te gaan. Dank Heidi. ” (Vincent, Maarssen, 26-07-2016)

“Dank voor het fijne gesprek deze ochtend. Hierdoor is weer ruimte ontstaan in mezelf en mijn relatie. Ook het liggen op tafel was weer fijn. Na het praten ook weer even in mijn lijf komen, en voelen hoe het daar is. Daar sla ik ongemerkt toch nog veel spanning op.” (Liza, Utrecht, 03-06-2016)

“Je hebt me laten voelen hoe ik krampachtig vasthield aan oude patronen in mezelf, én hoe ik die nu los mag laten. In alle vertrouwen in mezelf. Voel me stukken lichter sinds onze vorige sessie.” (Rosa, Vleuten, 14-04-2016)

“Ik had al van alles geprobeerd voor ik bij jou kwam: fysio, houdingsoefeningen, psycholoog,… Alles om maar mijn ademhaling te verbeteren, om meer ontspanning te krijgen. Eigenlijk verwachtte ik er niets van, maar ik voelde na de eerste sessie bij jou direct verschil in mezelf. Heel bijzonder.” (Remi, Utrecht, 14-04-2016)

“Ik was eerlijk gezegd eerst nogal sceptisch over ademcoaching, maar ik ben helemaal om: dit is het beste wat me de laatste tijd is overkomen. In drie ademsessies is de rust in mijzelf teruggekeerd. Heel fijn en voor mij heel waardevol.” (Jan, Utrecht, 24-03-2016)

“De ademsessies hebben mij ontspanning gebracht in een periode waarin ik overspannen thuis zat van mijn werk. Het is de combinatie van massages, ademen, visualisaties en liefdevolle aandacht die mij weer de rust hebben gebracht die ik zo nodig had. Nu ik weer aan het werk ben, kan het ik ook nog blijven inzetten.” (Caroline, Utrecht, 7-3-2016)

“De massages en coaching hebben me echt enorm op weg geholpen.” (Maartje, Utrecht, 06-03-2016)

“Ik had al jaren niet gehuild, terwijl ik wel voelde dat allerlei emoties in mij zich hadden opgebouwd en me veel spanning gaf. Met de nodige scepsis deed ik een ademsessie bij Heidi en ik  kon niet geloven hoe er na 10 minuten ademen al veel emoties vrij kwamen. Pfff, wat een ontlading, ik heb me in jaren niet zo ontspannen gevoeld daarna”. (Erik, Utrecht, 4-3-2016)

“Simpelweg meer ruimte, vooral in mijn borstgebied. Ik kan weer voluit ademen“. (Dieuwke, Tienhoven, 31-2-2016)

De combinatie van massage en coaching werkt voor mij heel fijn. Er is eerst het deel waarin we praten en kijken hoe het nu is het met mij en mijn leerthema. Daarna is er dan nog lekker de massage: om te ontspannen en de aandacht weer heel dicht bij mezelf te brengen. Om soms ook letterlijk te voelen waar mijn blokkades zitten.” (Tineke, Utrecht, 13-01-2016)

“Wow, sterk spul die adem ;). Ik had het niet verwacht maar vond het best heftig in eerste instantie. Maar Heidi begeleidt het op zo’n manier dat het niet te overweldigend was. Het bracht me juist in gebieden waar ik al lang geen contact meer mee had, om bepaalde redenen, en ik ben dankbaar dat ik daar weer mee in contact kwam. Het heeft me meer ruimte gebracht in mezelf. En weer in beweging gezet.” (Henk, Zeist, 6-1-2016)

“Toen je me vertelde over het werken met een leerthema, kon ik me er niet zoveel bij voorstellen. Maar het heeft gewerkt! Ik heb goed kunnen ‘oogsten’ na afloop 🙂 Voor was de combi van massage en coaching precies wat ik nodig had. Het voelde voor mij ook makkelijker. Na het praten ook nog lekker liggen. Dank Heidi, je geeft precies wat er nodig is!(Hannah, Zeist, 17-12-2015)

“Heidi maakte me bewust van mijn ademhaling. Mijn eigen techniek. Door haar aanwijzingen kon ik deze aanpassen en kreeg ik meer lucht. Heidi coacht op een prettige manier, ze luistert goed naar je behoefte en helpt je vervolgens in stapjes die te bereiken.” (Ellen, Utrecht, 17-12-2015)

“Meer energie door gewoon te ademen. Ik dacht dat het niet zo simpel kon zijn, maar dat is het dus wel. Ik zit nu na een paar weken dagelijks oefenen lekkerder in mijn vel en heb meer energie“. (Joost, Utrecht, 8-12-2015)

“Eigenlijk wist ik niet zo goed welke insteek ik wilde, maar ik liep vast, voelde me constant gespannen en moest ergens beginnen. Ik vond het heel fijn dat we vanuit verschillende invalshoeken aan de slag gingen: met praten maar ook met mijn lichaam en mijn adem. En natuurlijk hangt alles met elkaar samen dus voelde het als een soort van opwaartse cirkel die steeds krachtiger werd.” (Titus, Utrecht, 01-12-2015)

“Al na een paar minuten kon ik 100% mijn lijf voelen en daarmee in verbinding komen. Na een tijd kon ik ineens heel dicht bij mijn emoties kon komen en alles de ruimte kon geven. Een enorm mooie en ongelofelijk fijne sessie, en naderhand was ik ook wel redelijk sprakeloos over wat me overkomen was. (IJnte, Utrecht, 03-11-2015)