Ervaringen coaching en massage UtrechtErvaringen coaching

“Fijne begeleiding na het overlijden van mijn vriend. Het gemis blijft maar ik kan weer verder..(Joke van W., 02-09-2020)

“Dank je Heidi. Door de gesprekken en de lichaamsgerichte oefeningen ben ik van mijn hoofd inderdaad naar mijn lijf en gevoel afgedaald. Alsof er meer leven in mij is gekomen. Dit wil ik niet meer kwijt!” (Peter, Hilversum, 10-03-2020)

“Ik was best sceptisch bij onze eerste afspraak. Maar ik ben verbaasd hoe diep de twee ademsessies hebben doorgewerkt op verschillende lagen. Heel bijzonder. Ik geef het maar even de tijd die het nodig heeft en dan meld ik me weer bij je als ik toe ben aan een volgende laag.” (Corinne, Utrecht, 27-01-2020)

“Dank voor de mooie ontmoeting afgelopen vrijdag en de ademsessie! Fijn om te merken dat ik op de goede weg ben, en dit is een fijne manier om echt te voelen hoe het met me is. De warmte heeft me goed gedaan. Nogmaals dank!” (Maartje S., 14-10-2019)

“De aandacht en rust die ik ervaar bij Heidi is heel fijn. Ze kan goed luisteren en me het gevoel geven dat ik er helemaal mag zijn. Ik vind het ook fijn dat het niet zweverig is.” (Dirk, Zeist, 21-02-2019)

“Ik keek elke keer weer uit naar onze sessies. Bij de psycholoog was ik vooral aan het praten, bij jou kon ik ook voelen wat het in mijn lichaam deed. En lukte het me steeds beter om met niet-oordelende aandacht bij mijn lichaam zijn, wat als een soort bodem voelde, zeker als ik last had van mijn angsten.” (Eline P., Utrecht, 03-12-2018)

“Heidi is een meester in lichaamsgerichte coaching.” (Harm Eurlings, Utrecht, 11-09-2018)

“Heidi heeft mij geholpen om mijn gevoelens en gedachten minder op te delen in goed en slecht, maar ze te zien voor wat ze zijn. Enkel gevoelens en gedachten. Die, als je er de ruimte aan geeft, ook weer voorbij gaan. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik met meer vriendelijkheid naar mezelf ben gaan kijken.” (Yvonne, Utrecht, 22-03-2018)

“Ik heb nog maar drie sessies gehad maar er is al het nodige veranderd in mij. Ik heb in het verleden al veel coaching en therapie gehad, maar de ingang via het lichaam is nieuw voor mij. Ik voel me in balans, heb een nieuwe kijk op de dingen, voel me ontspannen.” (Denise J., Utrecht, 14-02-2018)

“…. En opeens ging het licht uit. Was de batterij echt leeg. Burn out. Om verder te komen had ik hulp nodig. Juist omdat ik de signalen van mijn lichaam zo lang had genegeerd voelde ik dat psychologische begeleiding alleen te kort zou schieten. De begeleiding die Heidi op haar site aanbiedt sprak me aan: de combinatie van bewustwording, coaching, lichaamswerk en ademtherapie. Minstens zo belangrijk voor mij was het gevoel van vertrouwen dat er direct bij de kennismaking was. De liefdevolle coaching van Heidi heeft mij heel veel gebracht. Ik heb mijn valkuilen en angsten onder ogen leren zien, “vreemde” gedragspatronen ontdekt en manieren gevonden daar beter mee om te gaan. ‘Ademhaling’  bleek voor mij heel belangrijk. Als signaal om rust te nemen als die te hoog of te snel was. Inmiddels ben ik een heel eind verder gekomen. Heidi heeft me daar enorm bij geholpen. Zij luistert en voelt erg goed aan wat er in je omgaat. Ze oordeelt niet maar is heel alert en scherp. Ze is begripvol. Ze stelt de vragen die je helpen angsten te overwinnen en eindelijk de antwoorden te vinden die je altijd al zocht.” (H.K. te Utrecht, 8-11-2017)

“Natuurlijk wil ik even iets voor je schrijven, maar hoe zal ik het verwoorden wat de sessies met me hebben gedaan? Het belangrijkste voor mij is dat ik me gezien voel door jou, en dat ik me helemaal welkom heb gevoeld. Zonder oordeel. En dat is nieuw voor mij. Dank daarvoor.” (Robert, Utrecht, 18-9-2017)

“Een aanrader in Utrecht voor als je met jezelf aan de slag wilt. Mij heeft het veel gebracht” (Elise, 4-7-2017)

“Zo blij dat ik je gevonden heb, in die wir war op internet.. jouw manier van begeleiding past precies bij wat ik nu nodig heb. Belangrijkste inzicht voor mij is dat ik mezelf afgelopen jaren steeds meer ben gaan inhouden, en dat ik mezelf nu weer mag laten zien. Met wat ik wil, hoe ik het wil. Ik kom weer bij een kracht die ik helemaal was kwijtgeraakt.” (Hans, 16-06-2017)

“Na doorverwijzing door mijn psycholoog kwam ik bij Heidi terecht. Een logisch vervolg op alle gesprekken, want mijn hoofd wist alles al wel, maar mijn lichaam had nog wat meer tijd en aandacht nodig. Het heeft me echt weer een stuk verder gebracht.” (Ank, 22-02-2017)

“Ik was op zoek naar ontspannende  massage, toen ik jouw site zag waarop je ook lichaamsgerichte coaching aanbiedt. Het voelt nu goed om ook aandacht te hebben voor mijn leven als geheel, en niet alleen de klachten die ik had. Het heeft mijn blik verruimd en mijn ruimte vergroot (letterlijk en figuurlijk).” (Livia, De Bilt, 20-01-2017)

“Ik ben blij dat ik voor deze vorm van coaching gekozen heb. Niet alleen maar praten, maar ook mijn lijf erbij betrekken. Een nieuwe wereld gaat voor me open’. (Joost, Utrecht, 1-12-2016)

“Hoi Heidi, ik vind het fijn dat ik in deze hectische periode regelmatig bij jou kan komen. Even op adem komen, en met rust en nieuwe inzichten weer naar huis gaan. Dank!” (Marijke, Utrecht, 17-11-2016)

“Ik kom nu tijdelijk elke week bij je, en ben zo blij dat ik het mezelf gun. Ik kijk er echt naar uit: de gesprekken, het steeds weer bewuster worden, steeds meer mijn kracht voelen. En ook de massages spelen daar een grote rol in. Het voelen en kunnen loslaten. Mijn hoofd wil vaak wat sneller dan mijn lijf ;).” (Tirza, Utrecht, 20-09-2016)

“Na elke sessie bij Heidi kreeg ik weer nieuwe inzichten of handvatten waar ik verder mee kon. Stap voor stap kwam ik daarmee weer dichter bij mezelf, en voelde ik me steeds weer wat beter. Het voelt nu als dat ik weer meer basis heb om verder te gaan. Dank Heidi. ” (Vincent, Maarssen, 26-07-2016)

“Dank voor het fijne gesprek deze ochtend. Hierdoor is weer ruimte ontstaan in mezelf en mijn relatie. Ook het liggen op tafel was weer fijn. Na het praten ook weer even in mijn lijf komen, en voelen hoe het daar is. Daar sla ik ongemerkt toch nog veel spanning op.” (Liza, Utrecht, 03-06-2016)

“Hoi Heidi, je hebt me laten voelen hoe ik krampachtig vasthield aan oude patronen in mezelf, én hoe ik die nu los mag laten. In alle vertrouwen in mezelf. Voel me stukken lichter sinds onze vorige sessie.” (Rosa, Vleuten, 14-04-2016)

“Ik was eerlijk gezegd eerst nogal sceptisch over ademcoaching, maar ik ben helemaal om: dit is het beste wat me de laatste tijd is overkomen. In drie ademsessies is de rust in mijzelf teruggekeerd. Heel fijn en voor mij heel waardevol.” (Jan, Utrecht, 24-03-2016)

“De ademsessies hebben mij ontspanning gebracht in een periode waarin ik overspannen thuis zat van mijn werk. Het is de combinatie van massages, ademen, visualisaties en liefdevolle aandacht die mij weer de rust hebben gebracht die ik zo nodig had. Nu ik weer aan het werk ben, kan het ik ook nog blijven inzetten.” (Caroline, Utrecht, 7-3-2016)

“De massages en coaching hebben me echt enorm op weg geholpen.” (Maartje, Utrecht, 06-03-2016)

“Ik had al jaren niet gehuild, terwijl ik wel voelde dat allerlei emoties in mij zich hadden opgebouwd en me veel spanning gaf. Met de nodige scepsis deed ik een ademsessie bij Heidi en ik  kon niet geloven hoe er na 10 minuten ademen al veel emoties vrij kwamen. Pfff, wat een ontlading, ik heb me in jaren niet zo ontspannen gevoeld daarna”. (Erik, Utrecht, 4-3-2016)

“Simpelweg meer ruimte, vooral in mijn borstgebied. Ik kan weer voluit ademen“. (Dieuwke, Tienhoven, 31-2-2016)

De combinatie van massage en coaching werkt voor mij heel fijn. Er is eerst het deel waarin we praten en kijken hoe het nu is het met mij en mijn leerthema. Daarna is er dan nog lekker de massage: om te ontspannen en de aandacht weer heel dicht bij mezelf te brengen. Om soms ook letterlijk te voelen waar mijn blokkades zitten.” (Tineke, Utrecht, 13-01-2016)

“Meer energie door gewoon te ademen. Ik dacht dat het niet zo simpel kon zijn, maar dat is het dus wel. Door de ademcoaching zit ik nu lekkerder in mijn vel, met meer energie“. (Joost, Utrecht, 8-12-2015)

“Eigenlijk wist ik niet zo goed welke insteek ik wilde, maar ik liep vast, voelde me constant gespannen en moest ergens beginnen. Ik vond het heel fijn dat we vanuit verschillende invalshoeken aan de slag gingen: met praten maar ook met mijn lichaam en mijn adem. En natuurlijk hangt alles met elkaar samen dus voelde het als een soort van opwaartse cirkel die steeds krachtiger werd.” (Titus, Utrecht, 01-12-2015)

“Al na een paar minuten kon ik 100% mijn lijf voelen en daarmee in verbinding komen. Na een tijd kon ik ineens heel dicht bij mijn emoties kon komen en alles de ruimte kon geven. Een enorm mooie en ongelofelijk fijne sessie, en naderhand was ik ook wel redelijk sprakeloos over wat me overkomen was. (IJnte, Utrecht, 03-11-2015)