Ervaringen massage UtrechtOp mijn Google pagina vind je nog meer massage ervaringen.

“Nooit eerder heb ik een massage gehad en ik vond het dan ook best spannend. Ontvangen is niet mijn sterkste kant. Maar ik voelde me direct bij Heidi op mijn gemak.” (Greetje, 31-08-2020)

“Heidi, dankjewel voor onze ontmoetingen, je warme handen, jouw aandacht. Het heeft me eindeloos goed gedaan. Nu kan ik op eigen kracht weer verder. Tot ziens!” (Ingrid P., 20-01-2020)

De massages van Heidi zijn zoveel meer dan een fysieke ervaring. Naast een diepe ontspanning helpen ze mij steeds weer om contact te maken met mijn lijf en te ervaren hoe het werkelijk met me gaat, zowel fysiek als geestelijk. En om (weer) in contact te zijn met wat ik nodig heb, waar ik behoefte aan heb. Ze nodigt uit om meer bewust en dieper te ademen wat helpt om verder te ontspannen. Haar respectvolle houding en aanrakingen maken dat ik me, ondanks onzekerheden over mijn lichaam, aan haar durf toe te vertrouwen. Ik ben steeds verrast door Heidi’s talent om aan te voelen wat nodig is. ” (Jolanda, Utrecht, 9-11-2019)

“Na het verlies van mijn vrouw voelde ik me verloren. Na de eerste periode van rouw voelde ik dat ik behoefte had aan lijfelijke aandacht. Toen vond ik op internet Heidi en daar ben ik heel blij mee. Eerst praten over hoe het met me gaat, en over mijn rouwproces, en daarna op tafel een massage waardoor ik weer wat meer kan zakken en ontspanning kan voelen. Want sinds het overlijden giert het de hele tijd door me heen. (Marc P., 18-10-2019)

“Eigenlijk kwam ik voor ontspanningsmassage maar al snel kwamen we op een dieper niveau. Door jouw aanraking kwam ik bij een oud stuk in mijn buik wat eraan toe was om losgelaten te worden.. spannend maar ook heel goed. Door hoe jij bent voelde ik me snel op mijn gemak en kon dit gebeuren. Dank daarvoor!” (Ankie, Utrecht, 08-03-2019)

“Ik wil je bedanken voor de massages die je mij gegeven hebt gedurende mijn burn-out. Ze waren voor mij echt belangrijk en vulden m’n lichaam weer langzaam op.” (Barbara, De Bilt, 04-12-2018)

“Ik heb me altijd erg veilig gevoeld tijdens de sessies van Heidi. En omdat dat vanuit mijn jeugd een thema is, dat het snel onveilig voelt, was dat heel belangrijk voor mij.” (Eva, Utrecht, 19-11-2018)

‘Het is voelbaar met hoeveel aandacht en aanwezigheid jij masseert, Heidi. Dat vind ik heel fijn en maakt een groot verschil met andere masseurs waar ik ben geweest. Ik denk dat ik daardoor ook zo makkelijk kan ontspannen bij jou op tafel, terwijl ik daar anders best moeite mee heb. Ik weet niet wat je doet, maar ik omschrijf het maar als ‘massage-plus’.” (Sanne, Utrecht, 26-06-2018)

“De massages om de twee weken hebben me erg geholpen in het herstel van mijn burnout. Steeds wat meer voelen en kunnen loslaten. Weer bij mijzelf komen, al vond ik dat voorheen altijd zo’n stomme term ;)” (Irene, Zeist, 14-05-2018)

“Een soort mini-retraite, dat zijn de massages bij Heidi keer op keer. Ik kom weer bij mezelf en dat effect blijft nog een hele week. Het is voor mij de combinatie van haar fijne massagetechniek, de rust die zij uitstraalt en haar toewijding.” (Rosalie, Utrecht, 15-02-2018)

“Gouden handen heb je Heidi”.  (Simon, De Bilt, 8-1-2018)

“Ik had niet verwacht dat ik met één sessie zo anders in mijn vel ben komen te zitten. Het is echt een soort wake up call. Ook heb ik gemerkt dat het bij mij erg gaat over mogen toestaan, mogen ontvangen. Ik kom dus nog vaker bij je langs, dat is goed voor me :)” (Richard, 4-9-2017)

“Wat ik het meest opvallende vind is dat ik na een massage zoveel meer inzicht heb in dingen waar ik op dat moment in vast lijk te zitten. Na afloop lijkt alles helderder te zijn, en minder zwaar ook. Dus niet alleen mijn lijf voelt lichter, ook mijn hoofd.” (Josephine, Utrecht, 1-8-2017)

“Ik vind het elke keer weer fijn dat ik door jouw rust, ook weer in contact kom met de rust in mezelf. Als dat ik de bodem in mezelf weer voel, en vanuit daar weer verder kan. Helaas kan ik het nog niet zelf heel goed behouden, maar misschien komt dat nog. Tot die tijd kom ik graag regelmatig bij jou om me tot rust te laten brengen.” (Anke, 10-4-2017)

“Fijne massage gehad van mijn rug, maar wat me vooral raakt is dat ik me gezien voel door je. Nogmaals dank.” (Lieve, Utrecht, 06-03-2017)

“Heidi, door jouw massages heb ik het gevoel dat ik mijn lichaam leer kennen. Heel waardevol in deze periode van herstel van mijn burnout“. (Annette, Utrecht, 21-11-2016)

“Ik ben heel vaak gemasseerd maar jij raakte mij precies op de goede manier aan, precies wat ik nodig had, dat heb ik nog nooit eerder ervaren. Heel fijn, dank je Heidi.” (Hylke, Utrecht, 16-09-2016)

“Een massage bij Heidi is geweldig. Ze neemt de tijd voor je om je tot rust te laten komen in zowel je hoofd als je lichaam. Haar massages zijn de beste die ik ooit heb gehad, waarbij ze de punten aanpakt waar je last van hebt maar er tevens voor zorgt dat je heerlijk ontspant. Ze heeft een zeer goede druk en fijne vloeiende bewegingen in haar massages.” (Fianne, Utrecht, 16-03-2016)

“De massage van Heidi heeft mij uit het hoofd gehaald en ik heb kunnen voelen. Heerlijk om zo te ontspannen. Een aanrader om dichter bij jezelf te komen.” (Denise, Utrecht, 29-01-2016)

“Ik laat mij zeer regelmatig masseren en heb enorme verschillen ervaren in de kwaliteit van de massages. Niet zozeer de technische handelingen verschillen enorm maar meer de rust en aandacht waarmee het gebeurt. Heidi heeft en geeft die rust en die aandacht.”  (Roland, Utrecht, 07-01-2016)

“Dank je Heidi. Ik vond het heel bijzonder, voelde me er volledig veilig bij, vertrouwde je. Was na de massage helemaal relaxed.” (Sandra, Utrecht, 12-12-2015)

“Heidi heeft een bijzonder talent als masseur. Haar rust en zorg maken dat je tijdens de massage de wereld loslaat en in het moment kunt blijven. Door haar aandacht voor de cliënt voelt zij heel precies aan waar je behoefte aan hebt en hoe zij deze behoefte het beste in kan vullen.” (Jacq, Utrecht, 29-11-2015)

“De massage was echt een cadeau voor mij. Heidi creëerde een fijne sfeer waardoor ik mij makkelijk kon overgeven aan de massage. Ze leek goed de aan te voelen wanneer het nodig was om wat meer kracht te gebruiken en wanneer het juist prettig was om rust in mijn lichaam te brengen. Deze balans maakte dat ik mij op een dieper niveau kon ontspannen. Nu een dag later kan ik nog het effect voelen! Ik ga dit zeker vaker doen.” (Nynke, Amersfoort, 08-10-2015)

Heidi masseert niet alleen met haar handen maar ook met haar hart. In haar intuïtieve benadering combineert ze in de massage stevige grepen met liefdevolle aanrakingen. Heidi creëert een fijne sfeer en hierdoor veiligheid waardoor ik me volledig durf over te geven. Ze nodigt de ‘knopen’ die ik soms in de spieren van mijn nek ervaar uit om te ontspannen.”(Gaby, Den Bosch, 15-08-2015)

Heidi, jij kunt zó fijn masseren. Geen twijfel mogelijk!” (Miran, Utrecht, 04-06-2015)

“Bedankt voor de fijne en aandachtige massage, voelde me heerlijk relaxed en in mijn lijf!” (Stefanie, Utrecht, 01-06-2015)

“Op moederdag ontving ik een heerlijke massage. Heidi laat je met haar massage echt even bij jezelf komen, bij je lijf en hoe het met je gaat. Ze heeft onder andere mijn buik gemasseerd. Dat is heel persoonlijk en kwetsbaar, maar ik voelde genoeg vertrouwen om dit deel van mijn lichaam zo aandacht te geven. Ik werd me bewust van de verbinding van mijn buik met mijn moederschap, de liefde voor mijn kinderen, en het besef dat mijn buik nu weer van mij is. Dat vond ik wel heel mooi en echt een top moederdagmoment voor mijzelf!” (Nienke, Zeist, 20-5-2015)