Ervaringen massage Utrecht

Op mijn Google pagina vind je nog meer massage ervaringen.

“Een soort mini-retraite, dat zijn de massages bij Heidi keer op keer. Ik kom weer bij mezelf en dat effect blijft nog een hele week. Het is voor mij de combinatie van haar fijne massagetechniek, de rust die zij uitstraalt en haar toewijding.” Rosalie, Utrecht, 15-02-2018)

“Gouden handen heb je Heidi”.  (Simon, De Bilt, 8-1-2018)

“Ik had niet verwacht dat ik met één sessie zo anders in mijn vel ben komen te zitten. Het is echt een soort wake up call. Ook heb ik gemerkt dat het bij mij erg gaat over mogen toestaan, mogen ontvangen. Ik kom dus nog vaker bij je langs, dat is goed voor me :)” (Richard, 4-9-2017)

“Wat ik het meest opvallende vind is dat ik na een massage zoveel meer inzicht heb in dingen waar ik op dat moment in vast lijk te zitten. Na afloop lijkt alles helderder te zijn, en minder zwaar ook. Dus niet alleen mijn lijf voelt lichter, ook mijn hoofd.” (Josephine, Utrecht, 1-8-2017)

“Dank je wel Heidi. Voor je aandacht en liefdevolle massage. Heel fijn in deze fase van burnout, om op deze manier weer in contact te komen met mezelf, met mijn lichaam.” (Roland, 20-06-2017)

“Ik vind het elke keer weer fijn dat ik door jouw rust, ook weer in contact kom met de rust in mezelf. Als dat ik de bodem in mezelf weer voel, en vanuit daar weer verder kan. Helaas kan ik het nog niet zelf heel goed behouden, maar misschien komt dat nog. Tot die tijd kom ik graag regelmatig bij jou om me tot rust te laten brengen.” (Anke, 10-4-2017)

“Fijne massage gehad van mijn rug, maar wat me vooral raakt is dat ik me gezien voel door je. Nogmaals dank.” (Lieve, Utrecht, 06-03-2017)

“Blij dat ik deze plek in Utrecht heb gevonden. Heidi brengt je met haar volledige aandacht weer terug naar de rust en ontspanning in jezelf. Eigenlijk wil ik het liefst niet meer van haar tafel af 😉 Maar ik merk door de massages dat ik ook als ik thuis ben, beter voor mezelf ga zorgen. De tips van Heidi helpen daar ook zeker bij.” (Sander, Utrecht, 23-02-2017)

“Heidi, door jouw massages heb ik het gevoel dat ik mijn lichaam leer kennen. Heel waardevol in deze periode van herstel van mijn burnout”. (Annette, Utrecht, 21-11-2016)

“Even alle tijd en ruimte voor mezelf. Heerlijk. Ik was er aan toe, voel me nu een ander mens!” (Evelien, De Bilt, 17-10-2016)

“Ik ben heel vaak gemasseerd maar jij raakte mij precies op de goede manier aan, precies wat ik nodig had, dat heb ik nog nooit eerder ervaren. Heel fijn, dank je Heidi.” (Hylke, Utrecht, 16-09-2016)

“Door de vakkundige massages ben ik van mijn dagelijkse hoofdpijn af die ik had na een whiplash.” (Jos, Vleuten, 06-09-2016)

“Al vaker fijne massages gehad van Heidi. Tijdens de massage van vanochtend kon ik ineens voelen wat Heidi bedoelde toen ze zei dat het helpt om alles in mij te accepteren, ook dat wat niet fijn is. Ze masseerde mijn borst waar al langer een naar, gespannen gevoel zit. En in plaats van er van weg te gaan, liet ze me juist er helemaal contact meemaken. Dit was heel bijzonder, omdat toen het nare gevoel ook direct minder werd.” (Joke, Utrecht, 02-09-2016)

“Ik maakte een afspraak voor massage omdat mijn nek en schouders helemaal vast zaten, en ik meerdere dagen per week hoofdpijn had. Maar toen ik bij Heidi was kwam voelde ik dat er dingen moesten veranderen in mijn leven, omdat ik krampachtig vasthield aan dat wat eigenlijk niet meer goed voor me was. Naast dat ze mijn nek en schouders ‘los’ masseerde, hielpen de gesprekjes met Heidi me ook op een andere manier verder. Een fijne combi.” (Marianne, Utrecht, 23-08-2016)

“Heel kort, Heidi: het is bijzonder fijn om bij je te komen.” (Ilse, Utrecht, 19-05-2016)

“Ik ben geraakt door je aandacht en warme handen. Letterlijk maar zeker ook figuurlijk. Ik heb me nog dagen lekker licht gevoeld.” (Jonas, De Meern, 20-04-2016)

“Een massage bij Heidi is geweldig. Ze neemt de tijd voor je om je tot rust te laten komen in zowel je hoofd als je lichaam. Haar massages zijn de beste die ik ooit heb gehad, waarbij ze de punten aanpakt waar je last van hebt maar er tevens voor zorgt dat je heerlijk ontspant. Ze heeft een zeer goede druk en fijne vloeiende bewegingen in haar massages.” (Fianne, Utrecht, 16-03-2016)

“Heidi masseert niet alleen maar haar handen, maar met heel haar zijn. Ze geeft veel. En dat voel je.” (Lieke, Utrecht, 07-03-2016)

De massage van Heidi heeft mij uit het hoofd gehaald en ik heb kunnen voelen. Heerlijk om zo te ontspannen. Een aanrader om dichter bij jezelf te komen.” (Denise, Utrecht, 29-01-2016)

“Ik laat mij zeer regelmatig masseren en heb enorme verschillen ervaren in de kwaliteit van de massages. Niet zozeer de technische handelingen verschillen enorm maar meer de rust en aandacht waarmee het gebeurt. Heidi heeft en geeft die rust en die aandacht.”  (Roland, Utrecht, 07-01-2016)

“Dank je Heidi. Ik vond het heel bijzonder, voelde me er volledig veilig bij, vertrouwde je. Was na de massage helemaal relaxed.” (Sandra, Utrecht, 12-12-2015)

“Heidi heeft een bijzonder talent als masseur. Haar rust en zorg maken dat je tijdens de massage de wereld loslaat en in het moment kunt blijven. Door haar aandacht voor de cliënt voelt zij heel precies aan waar je behoefte aan hebt en hoe zij deze behoefte het beste in kan vullen.” (Jacq, Utrecht, 29-11-2015)

“De massage was echt een cadeau voor mij. Heidi creëerde een fijne sfeer waardoor ik mij makkelijk kon overgeven aan de massage. Ze leek goed de aan te voelen wanneer het nodig was om wat meer kracht te gebruiken en wanneer het juist prettig was om rust in mijn lichaam te brengen. Deze balans maakte dat ik mij op een dieper niveau kon ontspannen. Nu een dag later kan ik nog het effect voelen! Ik ga dit zeker vaker doen.” (Nynke, Amersfoort, 08-10-2015)

“De spanning en stress waar ik zoveel last heb, worden elke keer al wat minder als ik weer een nieuwe massageafspraak met Heidi heb gemaakt. Het is voor mij echt een rustpunt in het centrum Utrecht, letterlijk en figuurlijk.” (Erik, Utrecht, 05-10-2015)

“Mijn lichaam zat vol stress maar na haar behandeling voelde ik me weer helemaal ‘ontstresst’. Ik raad iedereen in Utrecht een massage bij Heidi aan om ook dit lekkere, lichte gevoel te ervaren.” (Suzette, Utrecht, 02-09-2015)

Heidi masseert niet alleen met haar handen maar ook met haar hart. In haar intuïtieve benadering combineert ze in de massage stevige grepen met liefdevolle aanrakingen. Heidi creëert een fijne sfeer en hierdoor veiligheid waardoor ik me volledig durf over te geven. Ze nodigt de ‘knopen’ die ik soms in de spieren van mijn nek ervaar uit om te ontspannen.”(Gaby, Den Bosch, 15-08-2015)

“Ik had afgelopen periode vaak pijnklachten in mijn nek en rug. De behandelingen van Heidi werkten meestal direct verlichtend, en ik kon me letterlijk en figuurlijk weer vrijer bewegen na een massage. En ook fijn: wat een toplocatie naast de Dom in Utrecht-Centrum!” (René, Utrecht, 18-06-2015)

Heidi, jij kunt zó fijn masseren. Geen twijfel mogelijk!” (Miran, Utrecht, 04-06-2015)

“Bedankt voor de fijne en aandachtige massage, voelde me heerlijk relaxed en in mijn lijf!” (Stefanie, Utrecht, 01-06-2015)

“Op moederdag ontving ik een heerlijke massage. Heidi laat je met haar massage echt even bij jezelf komen, bij je lijf en hoe het met je gaat. Ze heeft onder andere mijn buik gemasseerd. Dat is heel persoonlijk en kwetsbaar, maar ik voelde genoeg vertrouwen om dit deel van mijn lichaam zo aandacht te geven. Ik werd me bewust van de verbinding van mijn buik met mijn moederschap, de liefde voor mijn kinderen, en het besef dat mijn buik nu weer van mij is. Dat vond ik wel heel mooi en echt een top moederdagmoment voor mijzelf!” (Nienke, Zeist, 20-5-2015)