Pulsar coaching UtrechtEen goed gesprek kan soms heel waardevol zijn. Iemand die met alle aandacht en in rust naar je luistert. Die je vragen stelt om het verhaal te laten ontvouwen, of je een spiegel voorhoudt als dat nodig is. Uit ervaring in mijn praktijk weet ik dat bijvoorbeeld in periodes van eenzaamheid of rouw/verlies een gesprek heel helpend zijn. Soms ook  in combinatie met aandacht voor het lichaam, door aan het einde van de sessie ook even op tafel te komen liggen voor aanraking of massage.

Soms is er meer nodig dan alleen het luisterende oor, en dan maak ik gebruik van life coaching. Samen met jou stel ik een wezenlijk veranderdoel vast: wat wil jij nu echt in dit moment van je leven? Wat wil je leren, of waar wil je meer van?

Samen onderzoeken we (onder andere met voice dialogue) de innerlijke criticus die in jou actief zijn: oude gedachten, stemmetjes en overtuigingen die in jou aanwezig zijn, en vaak ongemerkt veel macht hebben. Door deze liefdevol te gaan herkennen, kan er veel veranderen en ontstaat er nieuwe ruimte. Je zult je steeds meer bewust gaan worden van wat jij nodig hebt, én wat je te geven hebt. Je neemt het roer van je leven (nog) meer in eigen handen.

En wil jij steeds meer vanuit bezieling gaan werken en leven? Dan is een talentgesprek heel waardevol. We gaan dan aan de slag met het zoeken en benoemen van jouw unieke talent. Iets wat je al heel je leven bij je draagt, of liever gezegd ‘bent’, maar wat je vaak niet als zodanig herkent omdat het zo gewoon voor je is. Door er de waarde en zichtbaarheid aan te geven die het verdient, kan het groeien, en kun jij als persoon ook groeien. Je weet immers waar jouw natuurlijke kracht zit!

In mijn sessies werk ik vaak met een combinatie van gesprek, bewustwordingsoefeningen en/of aandacht voor het lichaam. Uiteraard afgestemd op jouw vraag en behoefte. De antwoorden, het ‘weten’, zit allemaal in jou. Ik help je om daarbij te komen. Lees hier ervaringen van anderen met mijn coaching.

Wil je meer informatie, of wil je weten of mijn begeleiding passend is voor jou? Bel of mail me dan gerust. We kunnen ook een (gratis) kennismaking inplannen in mijn praktijk.