Massage in UtrechtJaren geleden, ik was 19 en woonde net in Utrecht, had ik een lastige periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Het voelde alsof ik het contact met mezelf kwijt was. Ik verlangde naar even niets moeten en weer meer contact met mijn lijf. Dus ik ging ik op zoek naar iemand die mij een fijne massage kon geven.

Maar oei, ik werd overvallen door het grote aanbod van massage in Utrecht. Gelukkig kreeg ik via via een tip en kwam ik terecht bij een lieve vrouw die mij precies kon geven wat ik nodig had. Die mij masseerde, maar waar ik ook fijne gesprekken mee had en waar ik steun vond in die verwarrende tijd. Een soort rustplek in de stad. En dat is ook precies wat ik wil zijn, nu jaren later met een eigen praktijk voor massage en bewustwording: een rustplek in Utrecht.

En ja, dan ben ik ook dankbaar dat ik op zo’n mooie plek in Utrecht mag werken: in de historische binnenstad, om de hoek bij het Domplein, in een rustig deel van het oude centrum. Mijn praktijk heeft zelfs een terras met uitzicht op de achterkant van de Domkerk 🙂

Mijn favoriete plekjes in de binnenstad van Utrecht om na een massage of sessie nog even bij jezelf te zijn:
– Het pandhof van de Dom, de kloostertuin van de Domkerk. Bij mij direct om de hoek; een oase van rust in de binnenstad.
– De Domkerk, of het theehuis wat hierin gevestigd is, met uitzicht op het Pandhof.
– Carla’s Conditorie, met de lekkerste huisgemaakte taartjes van Utrecht. Mijn favoriet is ‘verloren brood’ met een groot glas gemberthee.
– Op een bankje zitten of wandelen langs de Singels
– Het stadshofje achter het conservatorium (Mariaplaats). Lekker in het zonnetje, luisterend naar muziekflarden.
– In het Lepelenburgpark op een ligstoel een beetje wegdoezelen in de zon.