Massage in UtrechtMassage in Utrecht

Jaren geleden, ik woonde net in Utrecht, had ik een moeilijke periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Het voelde alsof ik het contact met mezelf kwijt was. Ik verlangde naar even niets moeten en weer meer contact met mijn lijf. Dus ik ging ik op zoek naar iemand die mij een fijne massage kon geven.

Maar oei, ik werd overvallen door het grote aanbod van massage in Utrecht. Gelukkig kreeg ik via via een tip en kwam ik terecht bij een lieve vrouw die mij precies kon geven wat ik nodig had. Die mij masseerde, maar waar ik ook steun vond in die verwarrende tijd. Een soort rustplek in de stad.

Dat is ook precies wat ik wil zijn, nu jaren later met een eigen praktijk voor massage en bewustwording: een rustplek in Utrecht. Ik vind het steeds weer bijzonder hoe mensen in het enorme aanbod van massage de weg naar mijn praktijk weten te vinden. Dat er vaak een mooi contact ontstaat. Want natuurlijk is dat uiteindelijk toch het allerbelangrijkst: de klik tussen mij en de ander.

En ja, massage in Utrecht… dan denk je aan massage op een van de mooiste plekjes van Utrecht: in de historische binnenstad, om de hoek bij het Domplein, in een rustig deel van het oude centrum. Mijn praktijk bevindt zich in een mooie ruimte op de twee verdieping van centrum Avanturijn, en heeft een terras met uniek uitzicht op de achterkant van de Domkerk. Een plek om tot rust te komen.

Mijn favoriete plekjes in de binnenstad van Utrecht om na een massage of sessie nog even bij jezelf te zijn:
– Het pandhof van de Dom, de kloostertuin van de Domkerk. Bij mij direct om de hoek; een oase van rust in de binnenstad.
– De Domkerk, of het theehuis wat hierin gevestigd is, met uitzicht op het Pandhof.
– Carla’s Conditorie, met de lekkerste huisgemaakte taartjes van Utrecht. Mijn favoriet is ‘verloren brood’ met een groot glas gemberthee.
– Op een bankje zitten of wandelen langs de Singels, met elk jaargetijde weer andere natuurpracht.
– Het stadshofje achter het conservatorium (Mariaplaats). Lekker in het zonnetje, luisterend naar muziekflarden.
– In het Lepelenburgpark op een ligstoel een beetje wegdoezelen in de zon.