Massage in UtrechtToen ik als jong meisje in Utrecht kwam studeren, had ik een onzekere periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Het voelde alsof ik het contact met mezelf kwijt was. Ik verlangde naar even niets moeten en weer meer contact met mijn lijf. Dus ging ik op zoek naar een fijne plek voor massage in Utrecht.

Via via kwam ik toen terecht bij Loes, een lieve vrouw die mij precies kon geven wat ik nodig had. Ze masseerde mij, maar ik kon ook goede gesprekken met haar hebben; ik vond er steun in een verwarrende tijd. Het was voor mij een soort rustplek in de stad. En dat is ook precies wat ik met mijn praktijk voor massage in Utrecht wil zijn: een plek om tot rust te komen.

Omdat het ook na een sessie vaak fijn is om de aandacht nog even bij jezelf te houden, geef ik je hier mijn favoriete rustplekjes in de buurt van mijn praktijk:
– Het pandhof van de Dom, de kloostertuin van de Domkerk; een oase van rust in de binnenstad.
– Carla’s Conditorie, met de lekkerste huisgemaakte taartjes van Utrecht. Mijn favoriet is ‘verloren brood’ met een groot glas gemberthee.
– Op een bankje zitten of wandelen langs de singel
– Thee met tosti of tomatensoep bij Springhaver
– In het Lepelenburgpark op een ligstoel een beetje wegdoezelen in de zon.

Geniet!