Massage in UtrechtJaren geleden, ik was 19 en woonde net in Utrecht, had ik een lastige periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Het voelde alsof ik het contact met mezelf kwijt was. Ik verlangde naar even niets moeten en weer meer contact met mijn lijf. Dus ik ging ik op zoek naar iemand die mij een fijne massage kon geven.

Van een vriendin kreeg ik een tip en kwam ik terecht bij een lieve vrouw die mij precies kon geven wat ik nodig had. Ze masseerde mij, maar ik kon ook fijne gesprekken met haar hebben; ik vond er steun in een verwarrende tijd. Het was voor mij een soort rustplek in de stad. En dat is ook precies wat ik wil zijn, nu jaren later met een eigen praktijk voor massage en bewustwording: een rustplek in Utrecht.

Dus ik ben heel dankbaar dat ik op zo’n mooie plek in Utrecht mag werken: in de historische binnenstad, om de hoek bij het Domplein, in een rustig deel van het oude centrum. Mijn praktijk heeft zelfs een terras met uitzicht op de achterkant van de Domkerk 🙂

Omdat na een massage of sessie vaak fijn is om nog even bij jezelf te zijn, geef ik je hier mijn favoriete plekjes in de buurt van mijn praktijk:
– Het pandhof van de Dom, de kloostertuin van de Domkerk; een oase van rust in de binnenstad.
– De Domkerk, of het theehuis wat hierin gevestigd is, met uitzicht op het Pandhof.
– Carla’s Conditorie, met de lekkerste huisgemaakte taartjes van Utrecht. Mijn favoriet is ‘verloren brood’ met een groot glas gemberthee.
– Op een bankje zitten of wandelen langs de singels of grachten
– Het stadshofje achter het conservatorium (Mariaplaats). Lekker in het zonnetje, luisterend naar muziekflarden.
– In het Lepelenburgpark op een ligstoel een beetje wegdoezelen in de zon.

Enjoy!