Pulsar coaching UtrechtIn mijn persoonlijke begeleiding maak ik veel gebruik van pulsar coaching. Uitgangspunt is dat ons leven een continue leerschool is, en dat we als mens daardoor ook steeds weer kunnen groeien. Vaak hebben we wel een aanleiding nodig om het leerproces te starten: fysiek of emotioneel ongemak, of bijvoorbeeld gedoe op het werk of in relaties. Dit ongemak is een kans om een stap vooruit in het leven te maken. Ik kan je bij deze stap ondersteunen. Samen met jou stel ik een wezenlijk veranderdoel vast: wat wil jij nu echt in dit moment van je leven? Wat wil je leren, of waar wil je meer van?

Samen onderzoeken we ook de ‘draken’ die in jou actief zijn: de oude gedachten, stemmetjes en overtuigingen die in jou aanwezig zijn, en vaak ongemerkt veel macht hebben. Door deze liefdevol te gaan herkennen, kan er veel veranderen en ontstaat er nieuwe ruimte. Ruimte voor wat? Voor jouw kracht en voor dat wat jij echt wilt. Je zult je steeds meer bewust gaan worden van wat jij nodig hebt, én wat je te geven hebt.

En wil jij steeds meer vanuit bezieling gaan werken en leven? Dan is een talentgesprek heel waardevol. We gaan dan aan de slag met het zoeken en benoemen van jouw unieke talent. Iets wat je al heel je leven bij je draagt, of liever gezegd ‘bent’, maar wat je vaak niet als zodanig herkent omdat het zo gewoon voor je is. Door er de waarde en zichtbaarheid aan te geven die het verdient, kan het groeien, en kun jij als persoon ook groeien. Je weet immers waar jouw natuurlijke kracht zit!

Pulsar coaching werkt met gesprek en bewustwordingsoefeningen. De antwoorden, het ‘weten’, zit allemaal in jou. Ik help je om daarbij te komen. Vaak combineer ik het ook met massage op tafel en/of ademsessies.

Wil je meer informatie, of wil je weten of mijn begeleiding passend is voor jou? Bel of mail me dan gerust. We kunnen ook een (kosteloze) kennismaking inplannen in mijn praktijk.