TrainingsruimteLichaamsgerichte training ‘Ontdek je innerlijke flow’

Een 2-daagse training waarin je wordt uitgenodigd om het contact met jezelf te verdiepen: met je lichaam, adem, behoeftes, verlangens, talent, patronen, blokkades. Je ontdekt wat er gebeurt als je letterlijk en figuurlijk je ruimte vergroot en een stap zet op het door jouw gewenste pad. Je leert hoe je (nog) meer vanuit je hart kunt leven en je krijgt concrete handvatten om hiermee in je dagelijks leven aan de slag te gaan.

De eerste dag staat in het teken van aankomen in jezelf, contact met lichaam en adem, inzicht in wat je voedt en wat je mogelijk belemmert in je leven. Hoe is het nu met me? De tweede dag gaan we aan de slag met ‘je beste zelf’, intentie en toekomst. Waar wil ik naartoe?

Ingrediënten van deze training: life coaching, lichaamswerk, meditatie, ademtherapie, yin yoga, systemisch werk, verbeeldingskracht, wandelcoaching.

Voor wie?
Misschien heb je te maken met spanningsklachten, vermoeidheid of onzekerheid? Of zit je niet zo lekker in je vel? Of ben je op zoek naar richting in je werk of persoonlijke leven? Of heb je gewoon behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf? Dan is deze training geschikt voor jou. Ervaring is niet nodig. Wel is het fijn als je open en nieuwsgierig bent om te onderzoeken wat er bij je leeft.

Trainers
Marit van Overschot (lichaamsgerichte coach, yogadocent)
Heidi Schellekens (lichaamsgerichte coach, massagetherapeut)

Marit en Heidi zijn beide gecertificeerd Atma-trainer. Ook zijn zij als assistent-mentoren verbonden aan het Atma Instituut.

Praktisch
Wanneer: zo 24 maart en zo 7 april 2019, 10.30-17.00 uur
Aantal deelnemers: min. 7, max. 10
Locatie: De Zamenhof, Amsterdam (www.dezamenhof.nl)

De gevraagde bijdrage is €297 p.p.
Bij aanmelding samen met een vriend(in)/bekende krijg je korting en betaal je slechts €267 p.p.

Prijs is inclusief 21% BTW, thee/koffie/lekkers, tussentijdse integratieopdrachten en meditaties/oefeningen voor thuis.

Optioneel
Je kunt de training afsluiten met een 1-op-1 coachingssessie bij Marit of Heidi om zo verder in te zoomen op dat wat je tegen bent gekomen in de training. De meerkosten hiervan bedragen €70 (dit aanbod is geldig tot één maand na afloop van de training).

Inschrijving
Je meldt je aan door een mail te sturen naar: info@zinenzoo.nl (Marit) of welkom@heidischellekens.nl (Heidi). Na aanmelding nemen wij contact met je op voor een telefonische kennismaking/intake. Om je inschrijving definitief te maken vragen we een aanbetaling.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of twijfels hebt:
Marit: 06-20442839 | info@zinenzoo.nl | www.zinenzoo.nl
Heidi: 06-41754733 | welkom@heidischellekens.nl | www.heidischellekens.nl

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.
Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.
Het is ons licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt. 
We vragen onszelf, wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch? 
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?”

(Marianne Williamson)