ReviewsOp mijn Google pagina vind je nog meer reviews van mensen die in mijn praktijk zijn geweest.

 

“Een ode aan het lichaam.” (Willem V., 13-10-2021)

“Jouw luisterend oor en aandachtige aanraking is belangrijk voor me geweest afgelopen tijd. Daardoor voelde ik me minder alleen en kreeg ik een andere kijk op de dingen. Het heeft me echt geholpen.” (Janske, Utrecht, 18-09-2021)

“Mijn vader overleed onverwacht en snel, en ik wist me even geen raad. Via internet vond ik de website van Heidi en haar massagetherapie heeft me echt geholpen in de verwerking van het verlies. Ik kon mezelf weer meer voelen en daardoor ook voelen wat ik nodig had. Ik heb me eerder nooit zo beseft hoe belangrijk het is om je lichaam mee te nemen in een rouwproces.” (F. van Veen, Utrecht, 11-09-2021)

“Nooit eerder heb ik een massage gehad en ik vond het dan ook best spannend. Ontvangen is niet mijn sterkste kant. Maar ik voelde me direct bij Heidi op mijn gemak.” (Greetje, 31-08-2020)

“Fijne begeleiding na het overlijden van mijn vriend. Het gemis blijft maar ik kan weer verder. Ik voel weer bedding in mezelf.” (Joke van W., Utrecht, 02-07-2020)

“Heidi, dankjewel voor onze ontmoetingen, je warme handen, jouw aandacht. Het heeft me eindeloos goed gedaan. Nu kan ik op eigen kracht weer verder. Tot ziens!” (Ingrid P., 20-01-2020)

De massages van Heidi zijn zoveel meer dan een fysieke ervaring. Naast een diepe ontspanning helpen ze mij steeds weer om contact te maken met mijn lijf en te ervaren hoe het werkelijk met me gaat, zowel fysiek als geestelijk. En om (weer) in contact te zijn met wat ik nodig heb, waar ik behoefte aan heb. Ze nodigt uit om meer bewust en dieper te ademen wat helpt om verder te ontspannen. Haar respectvolle houding en aanrakingen maken dat ik me, ondanks onzekerheden over mijn lichaam, aan haar durf toe te vertrouwen. Ik ben steeds verrast door Heidi’s talent om aan te voelen wat nodig is. ” (Jolanda, Utrecht, 9-11-2019)

“Na het verlies van mijn vrouw voelde ik me verloren. Na de eerste periode van rouw voelde ik dat ik behoefte had aan lijfelijke aandacht. Toen vond ik op internet Heidi en daar ben ik heel blij mee. Eerst praten over hoe het met me gaat, en over mijn rouwproces, en daarna op tafel een massage waardoor ik weer wat meer kan zakken en ontspanning kan voelen. Want sinds het overlijden giert het de hele tijd door me heen. (Marc P., 18-10-2019)

“Dank voor de mooie ontmoeting afgelopen vrijdag en de ademsessie! Fijn om te merken dat ik op de goede weg ben, en dit is een fijne manier om echt te voelen hoe het met me is. De warmte heeft me goed gedaan. Nogmaals dank!” (Maartje S., 14-10-2019)

“Eigenlijk kwam ik voor ontspanningsmassage maar al snel kwamen we op een dieper niveau. Door jouw aanraking kwam ik bij een oud stuk in mijn buik wat eraan toe was om losgelaten te worden.. spannend maar ook heel goed. Door hoe jij bent voelde ik me snel op mijn gemak en kon dit gebeuren. Dank daarvoor!” (Ankie, Utrecht, 08-03-2019)

“De aandacht en rust die ik ervaar bij Heidi is heel fijn. Ze kan goed luisteren en me het gevoel geven dat ik er helemaal mag zijn. Ik vind het ook fijn dat het niet zweverig is.” (Dirk, Zeist, 21-02-2019)

“Ik wil je bedanken voor de massages die je mij gegeven hebt gedurende mijn burn-out. Ze waren voor mij echt belangrijk en vulden m’n lichaam weer langzaam op.” (Barbara, De Bilt, 04-12-2018)

“Ik keek elke keer weer uit naar onze sessies. Bij de psycholoog was ik vooral aan het praten, bij jou kon ik ook voelen wat het in mijn lichaam deed. En lukte het me steeds beter om met niet-oordelende aandacht bij mijn lichaam zijn, wat als een soort bodem voelde, zeker als ik last had van mijn angsten.” (Eline P., Utrecht, 03-12-2018)

“Heidi is een meester in lichaamsgerichte coaching.” (Harm Eurlings, Utrecht, 11-09-2018)

“Ik heb nog maar drie sessies gehad maar er is al het nodige veranderd in mij. Ik heb in het verleden al veel coaching en therapie gehad, maar de ingang via het lichaam is nieuw voor mij. Ik voel me in balans, heb een nieuwe kijk op de dingen, voel me ontspannen.” (Denise J., Utrecht, 14-02-2018)

“…. En opeens ging het licht uit. Was de batterij echt leeg. Burn out. Om verder te komen had ik hulp nodig. Juist omdat ik de signalen van mijn lichaam zo lang had genegeerd voelde ik dat psychologische begeleiding alleen te kort zou schieten. De begeleiding die Heidi op haar site aanbiedt sprak me aan: de combinatie van bewustwording, coaching, lichaamswerk en ademtherapie. Minstens zo belangrijk voor mij was het gevoel van vertrouwen dat er direct bij de kennismaking was. De liefdevolle coaching van Heidi heeft mij heel veel gebracht. Ik heb mijn valkuilen en angsten onder ogen leren zien, “vreemde” gedragspatronen ontdekt en manieren gevonden daar beter mee om te gaan. ‘Ademhaling’  bleek voor mij heel belangrijk. Als signaal om rust te nemen als die te hoog of te snel was. Inmiddels ben ik een heel eind verder gekomen. Heidi heeft me daar enorm bij geholpen. Zij luistert en voelt erg goed aan wat er in je omgaat. Ze oordeelt niet maar is heel alert en scherp. Ze is begripvol. Ze stelt de vragen die je helpen angsten te overwinnen en eindelijk de antwoorden te vinden die je altijd al zocht.” (H.K. te Utrecht, 8-11-2017)

“Natuurlijk wil ik even iets voor je schrijven, maar hoe zal ik het verwoorden wat de sessies met me hebben gedaan? Het belangrijkste voor mij is dat ik me gezien voel door jou, en dat ik me helemaal welkom heb gevoeld. Zonder oordeel. En dat is nieuw voor mij. Dank daarvoor.” (Robert, Utrecht, 18-9-2017)

“Na doorverwijzing door mijn psycholoog kwam ik bij Heidi terecht. Een logisch vervolg op alle gesprekken, want mijn hoofd wist alles al wel, maar mijn lichaam had nog wat meer tijd en aandacht nodig. Het heeft me echt weer een stuk verder gebracht.” (Ank, 22-02-2017)

“Ik was op zoek naar ontspannende  massage, toen ik jouw site zag waarop je ook lichaamsgerichte coaching aanbiedt. Het voelt nu goed om ook aandacht te hebben voor mijn leven als geheel, en niet alleen de klachten die ik had. Het heeft mijn blik verruimd en mijn ruimte vergroot (letterlijk en figuurlijk).” (Livia, De Bilt, 20-01-2017)

“Ik ben blij dat ik voor deze vorm van coaching gekozen heb. Niet alleen maar praten, maar ook mijn lijf erbij betrekken. Een nieuwe wereld gaat voor me open’. (Joost, Utrecht, 1-12-2016)

“Hoi Heidi, ik vind het fijn dat ik in deze hectische periode regelmatig bij jou kan komen. Even op adem komen, en met rust en nieuwe inzichten weer naar huis gaan. Dank!” (Marijke, Utrecht, 17-11-2016)

“Dank voor het fijne gesprek deze ochtend. Hierdoor is weer ruimte ontstaan in mezelf en mijn relatie. Ook het liggen op tafel was weer fijn. Na het praten ook weer even in mijn lijf komen, en voelen hoe het daar is. Daar sla ik ongemerkt toch nog veel spanning op.” (Liza de L., Utrecht, 03-06-2016)

“Hoi Heidi, je hebt me laten voelen hoe ik krampachtig vasthield aan oude patronen in mezelf, én hoe ik die nu los mag laten. In alle vertrouwen in mezelf. Voel me stukken lichter sinds onze vorige sessie.” (R. Beuling, Vleuten, 14-04-2016)

“De ademsessies hebben mij ontspanning gebracht in een periode waarin ik overspannen thuis zat van mijn werk. Het is de combinatie van massages, ademen, visualisaties en liefdevolle aandacht die mij weer de rust hebben gebracht die ik zo nodig had. Nu ik weer aan het werk ben, kan het ik ook nog blijven inzetten.” (Caroline, Utrecht, 7-3-2016)

“De massages en coaching hebben me echt enorm op weg geholpen.” (Maartje P., Utrecht, 06-03-2016)

“Simpelweg meer ruimte, vooral in mijn borstgebied. Ik kan weer voluit ademen“. (Dieuwke, Tienhoven, 31-2-2016)

“De massage van Heidi heeft mij uit het hoofd gehaald en ik heb kunnen voelen. Heerlijk om zo te ontspannen. Een aanrader om dichter bij jezelf te komen.” (Denise, Utrecht, 29-01-2016)

“De combinatie van massage en coaching werkt voor mij heel fijn. Er is eerst het deel waarin we praten en kijken hoe het nu is het met mij en mijn leerthema. Daarna is er dan nog lekker de massage: om te ontspannen en de aandacht weer heel dicht bij mezelf te brengen. Om soms ook letterlijk te voelen waar mijn blokkades zitten.” (Tineke, Utrecht, 13-01-2016)

“Ik laat mij zeer regelmatig masseren en heb enorme verschillen ervaren in de kwaliteit van de massages. Niet zozeer de technische handelingen verschillen enorm maar meer de rust en aandacht waarmee het gebeurt. Heidi heeft en geeft die rust en die aandacht.”  (Roland, Utrecht, 07-01-2016)

“Dank je Heidi. Ik vond het heel bijzonder, voelde me er volledig veilig bij, vertrouwde je. Was na de massage helemaal relaxed.” (Sandra, Utrecht, 12-12-2015)

“Heidi heeft een bijzonder talent als masseur. Haar rust en zorg maken dat je tijdens de massage de wereld loslaat en in het moment kunt blijven. Door haar aandacht voor de cliënt voelt zij heel precies aan waar je behoefte aan hebt en hoe zij deze behoefte het beste in kan vullen.” (Jacqueline Blaauw, Utrecht, 29-11-2015)

“Al na een paar minuten kon ik 100% mijn lijf voelen en daarmee in verbinding komen. Na een tijd kon ik ineens heel dicht bij mijn emoties kon komen en alles de ruimte kon geven. Een enorm mooie en ongelofelijk fijne sessie, en naderhand was ik ook wel redelijk sprakeloos over wat me overkomen was. (IJnte de J., Utrecht, 03-11-2015)

“De massage was echt een cadeau voor mij. Heidi creëerde een fijne sfeer waardoor ik mij makkelijk kon overgeven aan de massage. Ze leek goed de aan te voelen wanneer het nodig was om wat meer kracht te gebruiken en wanneer het juist prettig was om rust in mijn lichaam te brengen. Deze balans maakte dat ik mij op een dieper niveau kon ontspannen. Nu een dag later kan ik nog het effect voelen! Ik ga dit zeker vaker doen.” (Nynke, Amersfoort, 08-10-2015)

Heidi masseert niet alleen met haar handen maar ook met haar hart. In haar intuïtieve benadering combineert ze in de massage stevige grepen met liefdevolle aanrakingen. Heidi creëert een fijne sfeer en hierdoor veiligheid waardoor ik me volledig durf over te geven. Ze nodigt de ‘knopen’ die ik soms in de spieren van mijn nek ervaar uit om te ontspannen.”(Gaby S., Den Bosch, 15-08-2015)

“Bedankt voor de fijne en aandachtige massage, voelde me heerlijk relaxed en in mijn lijf!” (Stefanie, Utrecht, 01-06-2015)

“Op moederdag ontving ik een heerlijke massage. Heidi laat je met haar massage echt even bij jezelf komen, bij je lijf en hoe het met je gaat. Ze heeft onder andere mijn buik gemasseerd. Dat is heel persoonlijk en kwetsbaar, maar ik voelde genoeg vertrouwen om dit deel van mijn lichaam zo aandacht te geven. Ik werd me bewust van de verbinding van mijn buik met mijn moederschap, de liefde voor mijn kinderen, en het besef dat mijn buik nu weer van mij is. Dat vond ik wel heel mooi en echt een top moederdagmoment voor mijzelf!” (Nienke, Zeist, 20-5-2015)